Over Aerocheck

Aerocheck is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor rook- en branddetectie in situaties waar de standaard detectiemiddelen niet voldoen, te duur of niet wenselijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn in situaties met hoge luchtsnelheden, stoffige en vochtige omgevingen, vriescellen, slecht bereikbare ruimtes en grote hallen, maar ook vanwege esthetische aspecten.

Voor verschillende situaties zijn verschillende oplossingen:

Aspiratiesystemen van Xtralis FAAST FLEX, VESDA, VESDA-E en ICAM
Lineaire rookdetectoren OSID en thefirebeam
Thermische detectiekabel van Signaline

Voor al deze situaties en producten, kunnen wij u van ontwerp tot oplevering bij projecten adviseren en ondersteunen bij het projecteren en programmeren. Naast deze detectiemiddelen voor rook en brand leveren we ook de bijbehorende randproducten, zoals EN54-4 gekeurde voedingen, aspiratiebuis met toebehoren en de programmeersoftware.

Ook levert Aerocheck detectie voor andere risicofactoren binnen uw project. Het gaat hierbij om de volgende producten:

Gasdetectie in combinatie met aspiratie van Xtralis
Waterlekdetectiekabel van Signaline

Aerocheck levert de beste merken die er in de wereld geproduceerd worden tegen concurrerende prijzen en we houden rekening met de wensen van de monteurs en de eindgebruikers.

In het proces van realisatie van een project is het voor ons van belang dat bij onze afnemer de afdeling Verkoop tevreden is, alsmede Inkoop, de monteurs op het project en ook de eindgebruiker.

Kennis, ervaring en (vooral ook) een ongedwongen en prettige manier van zaken doen is het kenmerk van ons bedrijf.